Ratkaisut

Crop toteuttaa asiakkailleen erilaisia markkinointitekniikoita. Tavoitteenamme on löytää tehokas lähestymistapa, joka auttaa asiakasta kasvamaan nopeasti. Kerromme alla lisää suosituimmista ratkaisuista.

Nurture-ohjelmat

Nurture-ohjelmat tarjoavat potentiaalisille asiakkaille syventävää tietoa heille relevanteista tuotteista tai palveluista toimitettuna parhaaseen aikaan. Tyypillisesti ohjelmat ovat viestisarjoja, jotka rakennetaan mukautumaan yleisön käytöksen mukaan – tämä mahdollistaa yhä tarkemman kohdennuksen.

img_nurture-programs
img_online-events

Online-tapahtumat

Verkkotapahtumat ovat tehokas tapa vuorovaikuttaa asiakkaiden kanssa. Toteutamme tapahtumia joko sellaisenaan tai martech-ohjelmien komponentteina, jotka voidaan integroida CRM:iin. Crop auttaa rekisteröinneissä, mittareissa ja markkinoinnin synkronoinnissa. Tuemme esimerkiksi seuraavia alustoja: On24, Webex ja GoToMeeting.

Email-ohjelmat

Sähköpostimarkkinointiohjelmat ovat loistava tapa ylläpitää pitkäikäisiä asiakassuhteita. Pisteyttämällä asiakkaiden reaktioita viesteihin ja uutiskirjeisiin voimme tarkentaa asiakasprofiileja. Pisteytysmalli voi olla esimerkiksi aihe- tai kiinnostuskohtainen.

img_email-marketing-programs
img_sales-enablement

Strateginen myynnin tuki

Strategisella myynnin tuella tarkoitetaan prosessia, jossa myyntiorganisaatiolle tuotetaan tietoja, sisältöjä ja online-työkaluja, jotka auttavat myymään tehokkaammin. Myynnin tuen perustana on tarjota työkalut asiakkaan sitouttamiseen koko ostoprosessin ajaksi.

Hakukone-markkinointi

Hakukonemarkkinointi on mainostilan ostamista hakukoneista, jolla pyritään takaamaan yrityksen verkkosivuille näkyvyys hakutulossivujen alkupäässä, silloin kun haku on sisältänyt yritykselle tärkeitä hakusanoja. Crop auttaa sekä suunnittelemaan että operoimaan hakukonemarkkinointia.

img_search-engine-marketing